Paul Spierings tekent sponsorcontract met Super B

Er staat Paul Spierings van MXPS een belangrijk weekend te wachten. In het Gelderse Holten kan hij namelijk Nederlands Kampioen Enduro N2 worden. Het verschil met de concurrentie is slechts tien punten waardoor Spierings geconcentreerd te werk zal moeten gaan.

Op de vooravond van de wedstrijd in Holten kan Spierings op de ondersteuning rekenen van Super B. De motor is perfect geprepareerd en met nog net dat beetje extra van een Super B accu erop kan Spierings dit weekend met een vertrouwd gevoel een gooi doen naar de Nederlandse titel.

De wedstrijd in Holten wordt op vrijdag en zaterdag verreden. Op zaterdagavond zullen we weten of alle trainingsarbeid, het prepareren van de motor en alle hulp van de sponsors en fans genoeg is geweest om de titel in de wacht te slepen.

0

Start typing and press Enter to search