Paul Spierings wint de nationale klasse van de endurocross in Schijndel

Paul Spierings uit Sint Michielsgestel heeft de nationale klasse van de endurocross in Schijndel weten te winnen.

Spierings was in alle manches de sterkste en liet hiermee zien dat hij ook deze discipline van het enduro rijden goed onder de knie heeft.

Op aandringen van Wesley Pittens besloot Paul om deel te nemen aan de wedstrijd in Schijndel. Het was een prachtig evenement waar Paul enorm veel van heeft opgestoken. Gelijk vanaf het begin af aan ging het rijden soepel maar al na twee ronden van de training merkte hij dat het bijzonder zwaar was. Toch werd het iedere ronde leuker en makkelijker.

Paul wist bij de nationalen alle manches te winnen en besloot om het ook nog bij de inters te proberen. Helaas was dit lichamelijk te zwaar omdat er kort achter elkaar gereden diende te worden.

De rijder uit Sint Michielsgestel kijkt terug op een geslaagde dag en wil al zijn sponsoren en fans bedanken voor de ondersteuning. Ook wil hij een dankwoord uitbrengen aan Wesley Pittens en Peter Huijbregts voor alle hulp en tips.

Paul heeft nu een korte pauze want op 14 januari staat alweer de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro op het programma in Enter. Paul zal de overstap maken van de nationalen naar de inters en zal in 2017 zoveel mogelijk ervaring op proberen te doen.

0

Start typing and press Enter to search