Paul Spierings begint de Serres Rally in de top 15

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is in de top vijftien aan de Serres Rally begonnen.

In het begin was het even inkomen voor de coureur uit St. Michielsgestel maar naarmate de dag vorderde begon het beter te gaan en wist hij de dag af te sluiten op een vijftiende plaats in het totaalklassement en werd negende in zijn eigen klasse.

‘’Het is bijzonder heet hier met temperaturen rond de veertig graden. In het begin moest ik er een beetje inkomen. Het was glad maar hier raakte ik al snel aangewend zodat ik lekker begon te rijden,’’ vertelt Paul Spierings.

Paul startte op plaats 45 en dit had tot gevolg dat hij veel hinder ondervond van het opwaaiende stof. Tevens zorgde dit voor veel opstoppingen en reed hij een keer verkeerd. ‘’Dit heeft mij zeker acht minuten gekost maar dit was wel een erg leerzaam moment.’’

Spierings sloot de eerste dag op positieve wijze af op een vijftiende plaats in het totaalklassement en werd negende in zijn eigen klasse. Voordat de rally begon gaf Paul een leuk interview aan Rally Maniacs die hieronder kunt bekijken:

 

Daguitslag Serres Rally klasse 3:

1 Stefan Svitko

2 Ondrej Klimciw

3 Wesley Pittens

4 Kreidl Ferdinand

5 Joris van Dijck

9 Paul Spierings

0

Start typing and press Enter to search