Paul Spierings geniet van de tweede etappe Serres Rally

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is in Griekenland bezig aan zijn tweede rally ooit en na de eerste twee dagen staat hij op een keurige 9e plaats overall en 6e in de klasse waarin hij uitkomt.

De tweede etappe verliep goed voor Paul alleen kreeg hij drie minuten straftijd voor een snelheidsovertreding. Wel merkt Paul dat er nog dingen zijn die hij gaandeweg moet leren, zo heeft hij nog moeite met het intekenen van zijn roadbook.

“Dat was wel jammer van die straf maar gelukkig verloor ik er geen plaatsen mee,” aldus Paul. “Het rijden gaat heel goed en over mijn ritme ben ik tevreden. Vandaag heb ik wel twee keer moeten zoeken naar een pad maar daar hoorde ik meer rijders over klagen,” zegt Paul met een grote lach op zijn gezicht.

Klassement Serres Rally klasse 3:

1 Stefan Svitko

2 Ondrej Klymciw

3 Wesley Pittens

4 Neil Hawker

5 Kreidl Ferdinand

6 Paul Spierings

0

Start typing and press Enter to search