Paul Spierings: Deze valpartij had voor mij het einde van de Serres Rally kunnen betekenen

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft in de derde etappe van de Serres Rally in Griekenland een bewogen dag gekend.

Ondanks dat de rijder uit St. Michielsgestel vierde wist te worden in zijn klasse en als zevende eindigde in het totaalklassement, kwam hij vlak voor de finish op hoge snelheid ten val, wat het einde van de rally had kunnen betekenen.

‘’Met een gang van 100 kilometer per uur zag ik een greppel met daarin een grote steen over het hoofd. Ik kwam hard ten val en heb hierbij een harde klap op mijn hoofd gehad en verschillende schaafwonden en blauwe plekken opgelopen,’’ vertelt een geschrokken Paul Spierings.

Ondanks de harde valpartij heeft de motor gelukkig weinig schade opgelopen en bleef het bij een kromme beugel waarin het roadbook is bevestigd. Dit is na de finish weer gemaakt zodat Paul morgen weer met een goed geprepareerde motor op pad kan in de vierde etappe.

Daguitslag derde etappe Serres Rally klasse 3:

1 Stefan Svitko

2 Ondrej Klymciw

3 Wesley Pittens

4 Paul Spierings

5 Kreidl Ferdinand

0

Start typing and press Enter to search