Paul Spierings klimt naar vierde plaats in Serres Rally

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is in de vierde etappe van de Serres Rally op een vierde plaats geeindigd.

Het was vandaag een korte etappe waarbij de rijders eerst 25 kilometer naar de proef moesten rijden. Op het af te leggen traject lagen grote stenen maar hier wist Paul zich goed doorheen te manoeuvreren.

‘’In de hele proef moest er op graden gereden worden. Ik ging als zevende van start en heb de hele proef met niemand rekening gehouden. Ik vond de juiste weg gelijk en kwam als vierde binnen,’’ vertelt een enthousiaste Paul.

Omdat er een rijder uit de top van het klassement is uitgevallen, schuift Paul nu in het klassement op naar een sterke vierde plaats.

‘’We gaan onze uiterste best doen om nog meer plaatsen goed te maken in het klassement. Na mijn val van gisteren had ik vandaag toch veel last van mijn nek en rechter hand. Ik hoop dat de pijntjes in de loop van de week weg zullen trekken zodat we zonder problemen de finish kunnen halen.’’

Morgen staat de vijfde etappe op het programma waarin Paul zijn uiterste best zal doen om opnieuw een goed resultaat neer te zetten.

0

Start typing and press Enter to search