Paul Spierings tweede in vijfde etappe Serres Rally

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft een sterke vijfde etappe van de Serres Rally gekend. Tijdens de etappe koos Paul slim het spoor van Txomin Arana waarbij hij op een gecontroleerd tempo de etappe wist af te werken.

In de Rally klasse 3 werd Spierings vandaag tweede en overall werd hij als vijfde geklasseerd.

In de tussenstand van de R3 klasse is Paul een plaats opgeschoven en staat nu derde. Morgen tijdens de zesde etappe zal Paul als tweede van start gaan. De rally in Serres duurt nog tot en met zaterdag.

Bekijk hieronder een interview met Paul tijdens de vierde etappe:

Tussenstand Serres Rally na vijf etappes:

1 Stefan Svitko

2 Wesley Pittens

3 Paul Spierings

4 Kreidl Ferdinand

5 Petr Angelo Vlcek

0

Start typing and press Enter to search