Paul Spierings verliest kostbare tijd in Serres Rally door Mechanische problemen

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft tijdens de voorlaatste etappe van de Serres Rally in Griekenland achterstand opgelopen.

Tijdens de eerste proef van de dag was er nog niets aan de hand voor Paul en eindigde hij als tweede. Echter ging het na achttien kilometer in de tweede proef mis toen zowel de kabel als de bediening van de tripmeter kapot gingen.

Door deze tegenslag is Spierings in zijn klasse gezakt van de derde naar de zevende plaats, met zeven minuten achterstand op de laagste plaats van het podium.

De monteurs hebben na de etappe alles in het werk gesteld om de motor weer te herstellen zodat Paul morgen tijdens de laatste etappe er weer vol tegen aan kan gaan. De laatste etappe is een enduroproef door de bergen van Serres en heeft een lengte van 72 kilometer.

0

Start typing and press Enter to search