Paul Spierings vijfde in Serres Rally in Griekenland

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is tijdens de Serres Rally in Griekenland op een vijfde plaats geëindigd in de R3 klasse.

In het algemeenklassement kwam de rijder uit St. Michielsgestel tot een achtste plaats.

De zesde en laatste dag was een zware enduro-etappe over 72 kilometer dwars door de bergen. Alles verliep goed in de beginfase en na dertig kilometer kreeg hij de derde man van zijn klasse in het vizier en wist hij deze zelfs te passeren. Helaas kwam Paul in de negenenzestigste kilometer op een verkeerd pad uit waarna hij met veel harken en klimmen als nog op de goede weg uit kwam. Helaas maakte Paul daarna een navigatiefout waardoor hij veel tijd verloor. Ook verloor hij zijn derde plaats in de R3 klasse en moest nu genoegen nemen met een vijfde positie.

“Afgelopen dinsdag kwam ik ten val en wou ik bijna opgeven omdat mijn hele lijf pijn deed. Gelukkig hebben we het lichaam weer los kunnen masseren zodat ik verder kon. Met de verschillende goede dagresultaten ben ik heel tevreden, en zodoende kijk ik heel positief terug op een geslaagde week. Er zijn veel mensen die ik zou willen bedanken, vooral mijn vader en moeder die mee zijn geweest naar de rally,” aldus Paul.

Daarnaast een speciaal woord van dank voor hoofdsponsor Aelbers flexibel personeel/diensten, Memotours voor het bivak en Peter Huijbregt van Moto4Live voor het sleutelen.

0

Start typing and press Enter to search