Paul Spierings scoort top tien plaats in ONK enduro in Vorden

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is tijdens de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap enduro in Vorden op een negende plaats geëindigd in de E2 klasse.

Na zijn vijfde plaats in Bergeijk is ook dit weer een goed resultaat waarmee hij na twee wedstrijden op een zesde plaats staat in de tussenstand.

Na een drukke, hectische week waarin Paul zich aan het voorbereiden was op de Dakar Rally ging hij vol enthousiasme van start in Vorden. Na veel sponsorgesprekken en zijn normale werkweek, reisde Paul samen met zijn vader en helper William Gerrits af naar de wedstrijd.

Ondanks de regen op zaterdagochtend lag het parcours er perfect bij voor een prachtige wedstrijddag. Na twee foutloze ronden kwam Paul in de eerste proef van de derde ronde ten val. Op zich gebeurde er niets geks maar doordat Spierings zelf een boom raakte, moest hij even bij komen. Na een rustperiode vervolgde hij zijn weg en kon zonder problemen naar de finish rijden. Ondanks de tegenslag van de val, eindigde Paul toch als negende in de E2 klasse.

Aankomende zaterdag staat Paul aan de start bij de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap enduro in Hellendoorn.

Uitslag ONK Enduro E2 Vorden:
1. Thierry Pittens
2. Hans Vogels
3. Wesley Pittens
4. Robin Nijkamp
5. Jilani Cambre
6. Ceriel Klein Kromhof
7. Amel Advokaat
8. Antony Donders
9. Paul Spierings
10. Michel Hoenson

0

Start typing and press Enter to search