Ontvang een interessante korting op gehoorbescherming

Bestel nu je gehoorbescherming met de code Aelbers Personeel Dakar team bij het oor in Sint Michielstestel en ontvang 15% korting. De actie loopt t/m 28 februari.

GEHOORBESCHERMING (OORDOPPEN) OP MAAT

Op maat gemaakte gehoorbescherming wordt individueel aangepast, zowel op de vorm van uw oor, als aan de geluiden waaraan u wordt blootgesteld. Speciale bescherming tegen harde geluiden voor motorrijders, motocrossers, rally-rijders, muzikanten, concertgangers, doe-het-zelvers en voor het werk, of slaapdoppen om echt tot rust te komen.

‘’De op maat gemaakte gehoorbescherming wordt in een speciaal laboratorium gemaakt, op maat van een afdruk van het oor. Zelf rijdt Paul ook met onze gehoorbeschermingen en omdat wij hem sponsoren voor Dakar willen wij voor heel de motorsport iets betekenen en dat doen wij met 15% korting op aangemete oordoppen,’’

Kijk voor meer informatie op de volgende link: http://www.hetbesteoor.nl/gehoorbescherming-oordoppen

0

Start typing and press Enter to search