Paul Spierings sluit overeenkomst met Cornelissen Bouw

Paul Spierings heeft een overeenkomst gesloten met Cornelissen Bouw. Dit bedrijf is een trouwe opdrachtgever van Paul die volledig achter zijn droom staat om de Dakar Rally te gaan rijden.

Samen zullen ze hier dan ook alles aan doen en er fanatiek naartoe werken. Met het vaste personeel van Cornelissen Bouw werkt Paul aan kleine en grote projecten.

‘’Ik wil Eric van Hout bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Dankzij hem kan ik mijn wekelijkse trainingsschema combineren met het werk. Ik kom steeds dichter bij mijn eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap rally in Abu Dhabi,’’ vertelt een trotse Paul Spierings.

Wat doet Cornelissen Bouw?

Bouwen is meer dan het leggen van funderingen, meer dan enkel het kunnenlezen van een tekening en meer dan het leveren van maatwerk.

Bouwen is vooral een vak geworden van plannen, organiseren en coördineren. Dit geldt voor een verbouwing, de bouw van een nieuwe woning maar ook zeker als het gaat om grote utiliteitsprojecten, zoals kantoren, scholen en verzorgingshuizen.

Een aannemingsbedrijf moet een complex bestek kunnen vertalen in een doeltreffend en reëel mensenpakket, dat past binnen budgetten en planningen van opdrachtgevers.

Cornelissen aannemingsbedrijf beheerst deze discipline, of het nu gaat om het realiseren van bedrijfsgebouwen met kantoorruimten of een showroom, het aanleggen van bergbezinkbassins of het inrichten van groothandels- of bedrijfsverzamelgebouwen.

Deze projecten voeren we zelfstandig uit of in bouwteams waarbij deze ook als turnkey-project kunnen worden verricht. Ook ontwikkelen we op bescheiden schaal zelf projecten.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.cornelissenbouw.nl

0

Start typing and press Enter to search