Paul Spierings van start in het Portugees Rally Kampioenschap

Paul Spierings van het Aelbers personeel dakar team heeft er een bruikbare trainingsstage bij Wim Motoren in Portugal op zitten. Iedere dag kon hij hier onder perfecte omstandigheden uren lang aan zijn ritme werken.

Paul heeft de smaak van het rijden daar zo te pakken gekregen dat hij binnenkort deel gaat nemen aan het Portugees Rally Kampioenschap. In dit kampioenschap kan hij veel ervaring opdoen die van pas zal komen in zijn voorbereiding op de Dakar Rally.

‘’Ik heb veel gehad aan deze trainingsstage bij Wim Motoren. Iedere dag konden we hier prachtige routes rijden die ook erg afwisselend waren. Omdat we in Nederland niet dit soort omstandigheden hebben, is de beslissing genomen om het volledige Portugese kampioenschap te gaan rijden. De ondergrond hier komt erg overeen met die in Dakar waardoor dit voor mij een ideale training is,’’ vertelt een optimistische Paul Spierings.

In het weekend van 3 en 4 maart zal Paul zijn eerste wedstrijd om het Portugees Kampioenschap rijden. Dit is een wedstrijd waarin het heel erg aankomt op het rijden op roadbook. Paul kijkt enorm uit naar deze wedstrijd en zal zijn beste beentje voor zetten om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

0

Start typing and press Enter to search