Paul Spierings vertrouwt op Rally Dash in voorbereiding op de Dakar Rally

Paul Spierings heeft een sponsorcontract afgesloten met Rally Dash. Rally Dash is een professionele tripmeter die sinds 2012 ontwikkeld en geproduceerd wordt door TMS Products. TMS Products heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van allerhande apparatuur voor de motorsport. Rally Dash staat voor vernieuwing en wil zijn Rally Dash daarom ook graag bij jonge rijders promoten. Via Dakar team Spierings zullen ze dit in de komende periode gaan doen.

‘’Ik ben super blij met de samenwerking met Rally Dash. Het is een top product zodat ik de voorbereidingen richting de Dakar droom nog beter kan uitvoeren. We zullen binnenkort de producten met een introductiefilm bij jullie onder de aandacht brengen,’’ vertelt een enthousiaste Paul Spierings.

Voor meer informatie zie: www.rally-dash.com en www.tmsproducts.com

0

Start typing and press Enter to search