Paul Spierings navigeert sterk op eerste dag Portugees Rally Kampioenschap

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft in zijn eerste wedstrijd om het Portugees Rally Kampioenschap veel ervaring op het gebied van navigatie opgedaan.

Het was een zeer verraderlijke dag die bestond uit veel regen en wind. “De route was echt snel en gevaarlijk door de vele regen. Er zat veel zand en bosgrond in de special. Op bepaalde stukken kon je niet zien of het glad was of dat je grip had,” vertelt Paul.

Voor de door Aelbers personeel ondersteunde rijder was dit rede genoeg om geen grote risico’s te nemen. “Ik ben heel aangekomen en dat was het voornaamste vandaag. Ik heb op het gebied van navigatie foutloos gereden en lekker naar de finish gereden.”

Vandaag gaat de rijder uit St. Michielsgestel op pad in de etappe van de rally.

0

Start typing and press Enter to search