Paul Spierings klaar voor start Abu Dhabi Desert Challenge

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is vandaag de laatste voorbereidingen aan het treffen om op zaterdag van start te gaan in de legendarische Abu Dhabi Desert Challenge. In de wereld is dit een hele prestigieuze internationale cross country wedstrijd die Paul gaat meepakken om zich voor te bereiden op de Dakar Rally 2019.

Paul is gisteren aangekomen in Marokko om vervolgens even de tijd te nemen om wat te acclimatiseren. Vandaag is het materiaal gekeurd, volgt er een briefing en zal hij nog even de duinen in duiken om de motor te testen en mooi fotomateriaal te verzamelen.

Morgen staat de eerste etappe op het programma, waar Paul erg naar uitkijkt. ‘’Tot op dit moment heb ik enkel nog maar kleinere rallywedstrijden gereden. De eerste van dit jaar is gelijk een grote waar in het verleden al veel toppers hebben gereden zoals Marc Coma, Heinz Kinigardner e.a. Ook dit jaar staan er veel grote namen aan de start, wat het heel mooi maakt om hier deel vanuit te maken. Morgen is de eerste etappe, ik laat het allemaal over me heen komen en ga proberen om er een zo goed mogelijk resultaat uit te halen,’’ vertelt een enthousiaste Paul Spierings.

De Abu Dhabi Desert Challenge duurt van 24 t/m 29 maart. Iedere dag zullen we u voorzien van het laatste nieuws van Paul zodat u goed op de hoogte blijft van hoe het hem vergaat in de rally.

0

Start typing and press Enter to search