Paul Spierings komt beter in zijn ritme in de Abu Dhabi Rally

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft de eerste twee etappes van de Abu Dhabi Rally erop zitten. Ondanks dat alles soepel verloopt heeft hij zich op de eerste dag even een keer verkeken in een duin. ‘’Hier heb ik een koprol gemaakt waarbij ik de motor op me heb gekregen. Ik kan je verzekeren dat een rallymotor dan best zwaar is. Na de finish had ik wat last van mijn rug maar morgen zijn we er gewoon weer bij,’’ vertelde Spierings na de finish.

In de tweede etappe was het bijzonder warm. Gelukkig ondervond Paul hier niet veel hinder van en ook zijn rug speelde hem geen parten. ‘’Ik heb op 50 procent van mijn kunnen gereden, om niet weer in de fout te gaan zoals op zondag. Dit is goed gelukt en ik heb lekker gereden.’’

Vandaag is Paul tussen de wereldtop op een achttiende plaats over de finish gekomen. De etappe werd gewonnen door Pablo Quintanilla voor Kevin Benavides en Matthias Walkner. Morgen staat voor de rijder uit St. Michielsgestel de derde etappe op het programma.

Klik hier om een interview met Paul te zien na de tweede etappe: https://www.youtube.com/watch?v=us6znMLs3z4

Uitslag tweede etappe Abu Dhabi Rally:
1 Pablo Quintanilla
2 Kevin Benavides
3 Matthias Walkner
4 Paulo Goncalves
5 Sam Sunderland
18 Paul Spierings

0

Start typing and press Enter to search