Paul Spierings leert nieuwe duinen kennen in Abu Dhabi Desert Challenge

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft ook de derde etappe van de Abu Dhabi Rally tot een goede einde weten te brengen. De rijder uit St. Michielsgestel ging al om 06:44 uur van start voor een liason van 54 kilometer. Daarna begon hij aan de proef die over 281 kilometer ging.

‘’De proef is goed verlopen. Ik heb vandaag opnieuw kennis gemaakt met de duinen, dit waren weer hele andere duinen dan op de voorgaande dagen. Er zat ook veel fesh fesh in de etappe. Het was een pittige dag maar ik heb hem tot een goed einde weten te brengen en ben als zeventiende over de finish gekomen,’’ vertelt Paul.

Paul begint zich steeds beter thuis te voelen op de motor. Ook het surfen op het zand gaat steeds beter. ‘’Het rijden gaat goed, het kan natuurlijk altijd harder maar op dit moment vind ik het goed zo. Ik ben hier om mijn stempel, dat recht geeft op deelname aan de Dakar Rally, te behalen.’’

De Abu Dhabi Desert Challenge gaat op woensdag verder met de vierde etappe.

Uitslag derde etappe Abu Dhabi Desert Challenge:
1 Sam Sunderland
2 Matthias Walkner
3 Kevin Benavides
4 Ricky Brabec
5 Paulo Goncalves
17 Paul Spierings

0

Start typing and press Enter to search