Paul Spierings sluit Portugees Rally Kampioenschap in de top tien af

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is op de tweede dag van het Portugees Rally Kampioenschap in de top tien geeindigd. Voor de rijder uit St. Michielsgestel was het opnieuw een zeer leerzame dag omdat het af te leggen traject bestond uit snelle WSC paden, stenen en verschillende soorten klimmetjes.

‘’De route bestond uit 125 kilometer maar omdat het heel veel had geregend, moest er goed opgelet worden omdat de ondergrond behoorlijk glad was. Door de regen kreeg ik ook af te rekenen met een storing van het navigatiesysteem waardoor ik een keer verkeerd ben gereden. Ondanks dit is de dag goed verlopen en heb ik weer veel geleerd, wat ik mee kan nemen in mijn voorbereiding op de Dakar Rally,’’ vertelt Paul.

Toen aan het einde van de dag alle tijden bij elkaar werden opgeteld, kwam Spierings als achtste uit de bus. In de komende weken zal Spierings zijn trainingen verder zetten en over drie weken zal hij terugkeren naar Portugal om zijn volgende rallywedstrijd te rijden.

Uitslag tweede dag Portugees Rally Kampioenschap:
1 Paulo Goncalves
2 Antonio Maio
3 Bruno Santos
4 Mario Patrao
5 Fausto Mota
8 Paul Spierings

0

Start typing and press Enter to search