Paul Spierings volop in voorbereiding op de Dakar Rally

Op dinsdagavond is Paul Spierings van Dakarteam Spierings door het HT Husqvarna Rally Raid team netjes ontvangen bij Jordi Villadoms in Spanje. Deze week heeft Paul de eerste meters gemaakt op de nieuwe Husqvarna 450 Rally Replica motor, waar hij de Dakar Rally mee zal rijden. ‘’De test ging eigenlijk heel goed. De motor is zoveel anders als waar ik mijzelf in Abu Dhabi op wist te kwalificeren. Deze motor is zo handelbaar en heeft zo’n perfect vermogen dat ik er snel aan kon wennen. Op woensdag hebben we de vering op punt gezet en de motor compleet naar mijn zin gemaakt,’’ vertelt Paul.

Vandaag heef Paul een roadbook training van 152 kilometer gereden en op vrijdag zal hij de laatste test afwerken. Het team reist daarna door naar Marokko, waar Paul binnenkort deel zal nemen aan de Rally du Maroc, wat de laatste voorbereidingsrally van Paul wordt op de Dakar Rally.

Ook qua promotie heeft Paul niet stil gezeten want voor iedereen is er nu een leuke actie!
“Ben erbij met Paul Spierings tijdens de Dakar Rally 2019!”
Tijdens de Dakar Editie van 2019 neemt Paul Spierings deel in de categorie off-the-road-motoren.

Op zondag 28 oktober 2018 is de Pré-Proloog van deze rally voor de Nederlandse deelnemers en natuurlijk is dan ook Paul Spierings aanwezig met zijn VIP Trailer. Op deze dag zal hij als PR-stunt, 500 stuks oranje Poloshirts cadeau doen aan bezoekers. Deze shirts zullen voorzien worden van reclame uitingen en ook uw bedrijf stellen wij graag in de gelegenheid om met uw bedrijfslogo present te zijn op dit shirt.

Er zijn 2 formaten prints beschikbaar:
Groot formaat (afmeting 30 x 10 cm) bedraagt €995,00 excl. btw
Normaal formaat (afmeting 15 x 10 cm) bedraagt €495,00 excl btw

Er is ruimte op het oranje shirt/polo voor ca. 20 bedrijfs-reclame uitingen in de kleurstelling zwart.

Inschrijven kan t/m 11 oktober, dus wees er snel bij!

Behalve dat uw bedrijf op deze wijze zichtbaar ‘deelneemt’ aan deze Pre-Proloog, sponsort u actief Paul Spierings met zijn off-the-road-motor voor deze inmiddels wereldberoemde rally.
Naast deze vorm van sponsoring zijn er natuurlijk ook meerdere mogelijkheden gedurende de rally. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met Paul zelf onder telefoonnummer 06 2762 1478. U bent ook welkom per mail, info@mxps.nl

Aelbers flexibel personeel en al de andere sponsoren hartelijk dank.

Bekijk hier onder een video van het testen in Spanje:

0

Start typing and press Enter to search