Paul Spierings klaar voor Rally Du Maroc

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is er klaar voor om op donderdag van start te gaan in de laatste wedstrijd om het FIM Cross Country Kampioenschap in Marokko. De rijder uit St. Michielsgestel heeft zich tijdens deze rally als doel gesteld om hier het navigeren te trainen en beter te leren rijden op cap/graden.

Paul is op dinsdagavond aangekomen in Marokko waarna hem vanochtend om 07:30 uur de keuring stond te wachten. Na het testen in Spanje staat zijn motor er weer helemaal tip top bij. De vering van YSS Racing Europa staat op punt en het vermogen is door HT Rally Raid perfect uitgewerkt. Paul is er dus meer dan klaar voor!

Op donderdag staat er een proloog over 10 kilometer op het programma waarin Paul kennis gaat maken met de Marokkaanse ondergrond.
‘’Ik ben erg blij dat ik deze kans weer krijg. Het harde werken wordt weer beloont.
Blijf mij natuurlijk volgen op facebook @dakarteamspierings en natuurlijk via Motocrossplanet.nl en www.dakarteamspierings.nl,’’ vertelt Paul.

Bekijk hier onder een interview met Paul op de eerste dag.

0

Start typing and press Enter to search