Informatie Dakar Afterparty

Paul Spierings heeft hoge bergen en diepe dalen moeten doorstaan om aan de start komen in de Dakar Rally. Het zat niet altijd mee want tijdens de eerste kwalificatie in Abu Dhabi brak hij zijn rug. Niet veel later kreeg hij de grootste klap van het jaar voor zijn kiezen door het overlijden van zijn moeder.

feest

Als debutant in de Dakar Rally leverde Paul een fantastische prestatie door de finish te halen. Dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom wordt er op vrijdag 15 maart een feest georganiseerd.

Het feest wordt georganiseerd aan de Duinweg in Schijndel. De kaarten voor het feest zijn nu te bestellen op de volgende link. De opbrengst van de kaartverkoop zal volledig gebruikt worden voor de 2020 editie van de Dakar Rally zodat u weer kunt genieten van mooie beelden:

BESTEL JE TICKETS HIER

https://www.eventgoose.com/newsales/multishop/webshop/52b84e8762af4fcccc3e3ce65921c601/?queuepasscode=N6j8eUZzUgcsrFRA

 

0

Start typing and press Enter to search