Paul Spierings sluit Marokko Dessert Challenge af als derde

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft de Marokko Dessert Challenge op een sterke derde plaats af weten te sluiten. ‘’Ik ben hier trots op en ik ben mijn sponsors en iedereen die geholpen heeft zeer dankbaar dat zij dit voor mij mogelijk gemaakt hebben,’’ vertelt Paul.

In de voorlaatste etappe was het zwaar. Paul zat bijna zeven uur op de motor en ondervond hier veel temperatuur verschillen waardoor het conditioneel zwaar was. Met zijn 427 kilometer was dit tevens de langste etappe van de rally. Paul finishte als vierde en had toen enkel nog de laatste etappe op het programma.

De laatste etappe is traditioneel iets korter. Toch zat het venijn hem in de staart want door de moeilijk zichtbare pistes door akkers en bossen was het moeilijk met navigeren. Paul moest zeer geconcentreerd blijven rijden. Iets ten zuiden van Oujda was de finish en hier sloot de rijder uit St. Michielsgestel de rally af op een mooie derde plaats.

0

Start typing and press Enter to search