Veel herkenningspunten voor Paul Spierings in donderdag etappe 1000 Dunas Raid

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft in de donderdag etappe van de 1000 Dunas Raid veel bekende punten gezien. ‘’Vorig jaar heb ik hier deelgenomen aan een wedstrijd om het wereldkampioenschap en veel van de plekken waar we toen kwamen, heb ik vandaag terug gezien. Wel reden we nu in tegengestelde richting maar het is mooi om daar weer eens te zijn,’’ vertelt Paul.

De special stage van vandaag liep door de duinen en was zo’n 140 kilometer lang. De rijders kregen vandaag kleine en grote duinen voor de kiezen. Het rijden ging goed met Paul en ook het navigeren verliep vlotjes.

‘’We hebben nog drie dagen te gaan want de rally duurt t/m zondag. Tot op dit moment verloopt alles goed en doe ik enorm veel ervaring op. Hopelijk kunnen we dit de komende drie dagen verder zetten en de rally naar tevredenheid afsluiten.’’

0

Start typing and press Enter to search