Paul Spierings doorstaat modderige omstandigheden in 1000 Dunas Raid

De 1000 Dunas Raid gaat momenteel terug naar het noorden en hier was het net als bij het begin van de rally erg nat. Dit was ook zo bij de etappe van vrijdag. Paul Spierings van Dakarteam Spierings kende een goede special waarbij het navigeren foutloos verliep!

‘’Ik heb de eerste special niet gereden omdat we terug gaan naar de boot. In de tweede special heb ik samen met een collega-rijder gereden en dit verliep perfect. Het navigeren ging foutloos maar wel hebben we door de slechte omstandigheden 5 kilometer om moeten rijden. Het was een soort van mudrace maar we hebben zonder problemen de finish gehaald en kijken uit naar de dag van morgen,’’ vertelt Paul.

Na de tweede special moest er nog een verbindingsroute van 270 kilometer gereden worden tot aan de boot. Ook hierin heeft Paul geen gekke dingen meegemaakt. De motor staat er weer kant en klaar bij zodat hij op zaterdagochtend weer van start kan gaan in de volgende etappe, die in Spanje zal zijn.

In de nacht van zaterdag op zondag hoopt Spierings aan de finish te staan van de 1000 Dunas Raid!

0

Start typing and press Enter to search