Schouderoperatie noodzakelijk voor Paul Spierings

Paul Spierings van Dakarteam Sperlings heeft op karakter de 2020 editie van de Dakar Rally uit gereden. Spierings kampte met een zeer pijnlijke schouder maar zette goed door en wist met een 25ste plaats de beste Nederlander in het motorklassement te worden.

Bij terugkomst in Nederland heeft Spierings zich laten onderzoeken in het ziekenhuis en hierbij kwam naar voren dat de bovendoornspier in zijn schouder de problemen veroorzaakt. Hier zal Spierings op 10 maart aan worden geopereerd. Na de operatie zal er een periode van revalidatie op het programma staan maar de rijder uit St. Michielsgestel heeft momenteel de tijd om te herstellen totdat de volgende wedstrijd weer op de kalender staat.

Ondanks de operatie op 10 maart zal de Dakar Afterparty wel gewoon doorgaan op vrijdag 13 maart!

Start typing and press Enter to search