Paul Spierings klaar voor de start van Breslau Rally

Sinds de Dakar Rally heeft Paul Spierings van Dakarteam Spierings nog geen rally wedstrijden gereden en is dan ook enthousiast om nu echt aan de voorbereiding op de Dakar Rally te beginnen. ‘’Na de operatie van begin dit jaar en het Corona virus ben ik erg gedreven,’’ vertelt Paul.

Paul zal de rally gebruiken om weer in het ritme te komen en om kilometers te maken die straks in de aanloop op de Dakar Rally zeker van pas zullen komen. Samen met zijn nieuwe sponsor, JS Straaltechniek in Werkendam, en zijn schoonvader Jo Braam die al 13 jaar met Paul mee is geweest als monteur tijdens zijn motorsport carriere, is Paul afgereisd naar Polen en samen zullen ze de rally tot een goed einde gaan brengen.

Het team staat opnieuw in de kleuren van Aelbers personeel waarmee Paul overeenstemming heeft bereikt dat zij voor de komende drie edities van de Dakar Rally als hoofdsponsor betrokken zijn Paul.

Tijdens de rally zullen we jullie voorzien van het laatste nieuws zodat jullie goed op de hoogte blijven van de verrichtingen van Paul.

0

Start typing and press Enter to search