Paul Spierings kent sterke derde etappe van de Breslau Rally en wint beide special stages

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft vandaag in de derde etappe van de Breslau Rally beide special stages weten te winnen. Spierings reed een foutloze dag en kan met een goed gevoel vooruit kijken naar de volgende special.

Er stonden vandaag twee special stages op het programma waarvan de eerste 50 kilometer lang was en de tweede 53 kilometer. ‘’De eerste special was net de Oirschotse Heide maar dan zonder knippen. Ik moest hier de lijnen uitzetten maar dit verliep allemaal goed. De tweede special stage was in het bos. Deze was helemaal kapot gereden omdat de buggies voor ons hadden gereden. Hierdoor waren er overal twee lijnen maar ook hier zat het ritme er goed in en kon ik een hoog tempo rijden. Ik heb vandaag geen fouten gemaakt en dat is een belangrijk punt gezien mijn foutjes van in het begin van de rally,’’ vertelt Paul.

Paul wist vandaag beide special stages te winnen, wat belangrijk is voor het klassement. Op het moment van schrijven heeft Paul een nacht stage die in het donker verreden zal worden. Voor Paul is dit de eerste keer dat hij in het donker rijdt waardoor dit voor hem een hele ervaring zal zijn. Hij heeft de Olight lamp erop zodat alles qua zicht goed moet komen!

Daguitslag Breslau Rally Etappe 3:
1 Paul Spierings 1:19:27
2 Andrius Liskus 1:23:11
3 Arkadiusz Lindner 1:25:36
4 Daniel Radzio Pingwin 1:27:19
5 Romualdas Karuzis 1:28:33

0

Start typing and press Enter to search