van Lijssel transports en van Lijssel grondstoffen staan achter DAKAR avondtuur van Paul Spierings

Zand, zand, zand… dat is de rode draad binnen de befaamde Dakar-rally. Dakar Team Spierings bijt zich in zand vast als een echte zandhaas: zie hier de directe connectie die zowel Van Lijssel Transport b.v. als VL Grondstoffen b.v. heeft met het Dakar Team Spierings.

Sinds 1953 heeft Van Lijssel zich ontpopt van transportbedrijf in zand & grind tot een all-round dienstverlener in de bouw en infra. Voor haar klanten is Van Lijssel Transport samen met VL Grondstoffen een totaaloplosser voor alle voorkomende (transport)werkzaamheden, handel in Bouw- & Grondstoffen alsmede dienstverlening in de dynamische Bouw en Infra.

Van Lijssel Transport b.v. en VL Grondstoffen b.v. ondersteunen Dakar Team Spierings met veel passie, als “ervaringsdeskundigen” weten zij als geen ander hoe zwaar en hard de zandwereld kan zijn. Maar vooral ook mooi, wat iedere dag weer motiveert vol overgave te gaan “zandhappen”!

Heel veel succes, Dakar Team Spierings!

 

Deel wagenpark Van Lijssel Transport b.v.