Dakar team Spierings sluit 3 jarig contract af met Plantenkwekerij Rob van Vegchel

‘’Dakar was met het afmelden van mijn hoofdsponsor een moeilijke stap. Ik ben ontzettend blij dat ik samen met Rob mij passie kan delen. Van Vegchel staat aan de kop in zijn werk en is een doorzetter, daarom kunnen we het zo goed samen vinden. Bij deze wil ik Rob alvast hartelijk danken voor zijn bijdrage binnen Dakarteam Spierings,’’ vertelt Paul Spierings.

Plantenkwekerij Rob van Vegchel is gespecialiseerd in opkweek van groenteplanten en deelt dezelfde passie als Paul Spierings en dat is proberen te overwinnen. Paul is een aardige, leuke jonge die een geweldige passie heeft en deze deelt met ons.

Sinds ik Paul heb leren kennen, rijden we wekelijks samen motor. Wij wensen Paul veel succes met de komende Dakar en zullen dit op de voet volgen. Wanneer Paul in Dakar is zitten wij in drukken tijden. We houden ons bezig met het kweken en afleveren van groenteplanten, wij zijn gespecialiseerd in de opkweek van komkommerplanten paprikaplanten en perkplanten. In onze vrije tijd, zitten we net als Paul veel op de motor zand te happen. Maar in 2 weken tijd 9000 kilometers in het zand rijden is een beetje teveel voor ons, daarom kijk ik liever, en ondersteun ik Dakarteam Spierings vanaf de zijlijn.

Voor meer informatie kijkt u op www.plantenkwekerijrobvanvegchel.nl 

0

Start typing and press Enter to search