De kernwaarden van JC straaltechniek passen perfect bij Dakarteam Spierings

JC Straaltechniek is een straal en conserveerbedrijf voor de offshore, weg en waterbouw, machinefabrieken en de maritieme industrie, ook zijn wij gespecialiseerd in het schuren en lakken van jachten, vrachtwagens of andere werktuigen.

Of uw product nu klein of groot is, wij kunnen uw product in onze werkplaats netjes voor behandelen en spuiten in elke gewenste kleur of kwaliteit, of het nu gaat over de bescherming (laagdikte) of over de eindafwerking (glans).

Door onze jarenlange ervaring en onze geschoolde werknemers kunnen wij uw producten behandelen onder de internationale standaarden zoals NORSOK, ISO en NACE inclusief de bijbehorende rapportages.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten krijgen waar ze om vragen, en daarom is niks voor ons een standaard project, we denken mee als het gaat om engineering van het product, de laagdikte en de eindafwerking.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op : www.jcstraaltechniek.nl

Waarom ondersteun ik Paul Spierings?

Omdat ik dezelfde hobby deel als Paul was het contact snel gemaakt. Na verschillende routes gereden te hebben en zelfs mijn eerste rally samen met hem, was het voor mij duidelijk. Paul is een enthousiaste doorzetter die wij graag ondersteunen bij het waar maken van zijn droom. Ook past de “Dakar” goed bij onze kernwaarden, nooit opgeven, doorzetten en tot het uiterste gaan. Wij wensen je veel succes en maak er een mooie Dakar van maar bovenal “stay safe.’’

Commentaar Paul Spierings: ‘’Ik ben zo blij met dit contact. Jan-Pieter belde me maanden geleden op met de mededeling dat hij mij ging helpen maar ik wil wel betrokken zijn bij jouw training en voorbereiding. Geen probleem, alles is mogelijk. Wil je ook zelf een rally rijden? Ja, is goed en drie weken later stonden we samen aan de start bij de Breslau rally. Jan-Pieter sloot de rally netjes af als 11e. Tijdens deze rally maakten we kennis met Rob van Vegchel. Plantenkwekerij. Samen met deze twee grote partners werd mijn start een stuk makkelijker voor dakar 2021.’’

0

Start typing and press Enter to search