De start van de Dakar Rally nadert voor Dakarteam Spierings

De 2021 editie van de Dakar Rally komt steeds dichterbij voor Dakarteam Spierings. Op 3 januari is de start van de rally maar voordat het zover is staan er voor Paul en het team nog een aantal dingen op het programma voordat de rally echt van start kan gaan.

‘’Ik ben op zondag na kerst ben ik samen met Mark Legierse van L&L afbouw afgereisd vanaf Schiphol naar Jeddah in Saudi Arabie. Bij aankomst moesten we 48 uur in quarantaine voordat we op woensdag onze tweede corona test kunnen doen. Wanneer alles goed is, mogen we het bivak in en gaat de 2021 editie van de rally echt beginnen voor mij,’’ vertelt Paul.

Op de komende dagen staan voor Dakarteam Spierings de administratieve en technische keuring op het programma, wordt de motor voorzien van de juiste stickers en op 31 januari zal hij nog even een test doen in de duinen van Saudi Arabie om te kijken of alles goed is! De rally komt dichterbij en Paul en zijn team kijken enorm uit naar de start!

0

Start typing and press Enter to search