Van der Sanden Machines & Service B.V. staat achter Dakarteam Spierings in Dakar Rally

Van der Sanden Machines & Service B.V. zal Dakarteam Spierings ondersteuning tijdens zijn derde deelname in de Dakar Rally.

‘’Ik ben heel blij met de ondersteuning die van der Sanden mij biedt. Samen met Art, verkoper binnen van der Sanden kan ik mijn partner super promoten. Ik wil bij deze heel het team bedanken voor hun vertrouwen in mij,’’ vertelt Paul.

Van der Sanden is de “One Stop Shop” voor de GWW sector, hoveniers, bouw- en sloopbedrijven. U vind er een werkplaats met geroutineerde, ervaren monteurs voor service / onderhoud / keuringen t.b.v. graafmachines, shovels, grondverdichting machines en gereedschappen in de breedste zin van het woord voor bovenstaande bedrijfstakken en tevens verhuur van minishovels, minigravers, aanbouwdelen, trilplaten en stampers.

Ook verkoop van machines, gereedschappen, kleding en schoenen behoort tot onze business. Zo hebben wij o.a. dealerschappen voor verkoop levering Giant minishovels, Cat Compact Machines, Weber MT verdichting apparatuur, Atlas Copco compressoren en aggregaten en vele andere merken als het gaat om gereedschappen tbv grond- weg- en waterbouw.

Kom langs en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Service is wat wij willen bieden!

Wij wensen Dakar Team Spierings veel succes met de rally : editie 2021

 

Van der Sanden Machines & Service B.V.

Alcoalaan 6 te Drunen

www.sandenmachines.nl

0

Start typing and press Enter to search