Praktijk Pieter Geluk heeft belangrijk aandeel in pijnvrije start van Paul Spierings in Dakar Rally

Praktijk Pieter Geluk heeft er een belangrijk aandeel in dat Paul Spierings van Dakarteam Spierings pijnvrij aan de Dakar Rally kan beginnen. Spierings kampte met een schouderblessure waar hij al lange tijd last van had maar waar Praktijk Pieter Geluk een oplossing voor had!

‘’Begin oktober kwam Paul via een bekende bij mij met een chronische schouderblessure. Er zat, zelfs na lange intensieve therapie, geen kracht in de schouder. Paul stond behoorlijk sceptisch tegenover de behandelmethode zoals ik die toepas. Al tijdens de eerste behandeling waren al duidelijke verschillen merkbaar. In Paul zijn situatie was er een duidelijk probleem met de aansturing van de spieren, de werking van de spinale zenuwen was niet in orde. Met de ESB methode is de werking van de spinale zenuwen hersteld.  De kracht en bewegelijkheid kwamen al direct terug. De methode die ik toepas is ESB, Energetische Structurele Balans. Hierbij ga ik uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Er wordt geen kracht gebruikt, geen richting van de beweging bepaald en de behandeling mag geen pijn doen. Dit om maximaal resultaat te behalen,’’ vertelt Pieter Geluk.

‘’Voor de mensen die mij kennen, weten ze dat ik eerst iets moet zien en dan pas geloof. Wel heel raar om dit mee gemaakt te hebben. Ik ben zo blij dat ik eindelijk naar 16 jaar van de pijn af ben. Pieter, super bedankt, en mensen het is echt een aanrader wanneer je iets mankeert,’’ vertelt Paul Spierings.

Kijk voor meer informatie op https://www.praktijkpietergeluk.com

0

Start typing and press Enter to search