DaklaPack Group staat achter Paul Spierings in Dakar Rally

DaklaPack Group bestaat uit een groep innovatieve bedrijven, die elkaar zowel strategisch als operationeel ondersteunen. Wij zijn marktleider in innovatieve, groene verpakkingen en verzendmaterialen. Wij bieden unieke oplossingen voor verzending, verpakken en afvullen. We hebben vestigingen in o.a. Nederland (hoofdkantoor), België, Frankrijk, Duitsland, VS, USA, Denemarken, Spanje en China.

Naast onze passie voor innovatieve verpakkingen, houden wij ons ook bezig met Rallysport. Een mooie manier om DaklaPack internationaal onder de aandacht te brengen. DaklaPack  is onder andere succesvol geworden door goede voorbereiding, nauwkeurigheid, flexibiliteit, snelheid van werken en teamwork. De omgeving waarin wij werken verandert continue, dat vereist aanpassingsvermogen en continue verbetering. Allemaal overeenkomstig in deze mooie tak van sport. Daklapack Rallysport is sinds 2015 actief in de Nederlandse en Europese off-road wereld. Sinds 2019 wordt er in een Red-Lined VK50 Nissan Navara geracet.

Voorgaande jaren sponsorden wij Mirjam Pol. Zij laat alleen in 2021 de Dakar aan zich voorbij gaan. Hierdoor kwam er een plek in ons sponsorbudget vrij. Tijdens de Breslau Poland kwamen wij Paul tegen en hadden een leuke klik met hem. We hebben hem daar avontuurlijk zien rijden en hij heeft daar ook gelijk de eerste plek behaald. Deze samenwerking biedt DaklaPack een nog duidelijkere zichtbaarheid in de Dakar Rally, de zwaarste klasse in de rallysport. De Dakar staat ook bij DaklaPack Rallysport nog op de wensenlijst. We verwachten dat deze deal de exposure en marketingdoeleinden van beide merken nog verder zal versterken. DaklaPack wenst Paul heel veel succes tijdens de Dakar 2021!

Voor meer informatie kijk op www.daklapack.nl

DaklaPack Group | DaklaPack Rallysport

Kamerlingh Onneslaan 6, 8218 MA Lelystad

0

Start typing and press Enter to search