DVC Watergroep BV wenst Dakarteam Spierings veel succes toe in tweede Dakarweek

Paul Spierings van Dakarteam Spierings is momenteel aan het genieten van zijn welverdiende rustdag in de Dakar Rally. Na zes etappes staat de rijder uit St. Michielsgestel op een 33ste plaats in het klassement. DVC Watergroep BV staat achter Spierings in deze rally en stelt zich hieronder voor.

Bij DVC Watergroep BV zijn we vanuit Dussen en Waalwijk druk met water!  We zijn gespecialiseerd in projectmatige aanleg en onderhoud van verzonken sproeisystemen voor de mooiste tuinen en parken. U kunt als Hovenier, particulier en bedrijf ook bij ons terecht voor waterontharders. 

drinkwaterfilters, ontijzeringssystemen en onderdelen. Zelf een sproeisysteem aanleggen? Kijk op onze site www.Doehetzelfberegening.nl  of www.tuinenwater.nl

Al vele jaren zijn we nauw betrokken bij de motorsport. Door de vele deelnames aan motorcross en rally’s is het motorsportvirus vast verankerd in onze genen. En ondanks het vreselijke ongeluk en verlies van collega coureur Edwin Straver in de Dakar van afgelopen jaar steunen we net als in 2020 toch zeker weer Paul Spierings in zijn grote Dakar avontuur in 2021.

We wensen Paul een hele goede tweede week van de rally in Saudi Arabië binnen het HT Rally Raid Husqvarna rally team!

0

Start typing and press Enter to search