Paul Spierings haalt voor de derde keer de finish in de Dakar Rally

Paul Spierings van Dakarteam Spierings heeft voor de derde keer in zijn carrière de finish gehaald in de Dakar Rally. Spierings sloot vandaag de laatste etappe af op een zevenentwintigste plaats en werd hiermee zesentwintigste in het eindklassement.

“Ik heb een moeilijke eerste week gekend. Ik heb twee rijders geholpen die zwaar ten val waren gekomen. Ik heb mij deze week goed herpakt en ik voel dat de rally nog wel iets langer had mogen duren. We hebben dit jaar door het Corona virus enkel de Breslau Rally kunnen rijden maar gelukkig zat het ritme op de stenen er al snel goed in. Ik wil iedereen bedanken die dit voor mij heeft mogelijk gemaakt,” vertelt Paul.

Voor Paul was dit zijn derde deelname en hij heeft in alle drie de edities de finish weten te halen.

0

Start typing and press Enter to search