We zijn weer thuis van de Dakar Rally – Interview met Paul Spierings door Allard Kalff

Het mooiste aan weggaan is nog altijd het veilig thuiskomen; maar natuurlijk wel met de medailles. In deze video het eerste interview met Allard Kalff over mijn avonturen in Dakar.

Wat bezielt een familieman als ik om ieder jaar op een motor te kruipen en door een enorme zandbak de zwaarste rally ter wereld te rijden?

Een kijkje naar de man achter de coureur; de uitdagingen, spanningen, de vriendschappen en ook de heftige verhalen tijdens een proef. Hoe ga je om met een race waarin de kans op verlies van een mede coureur altijd op de loer ligt?

Dakar is rauw, Dakar is puur, Dakar is eerlijk…

Daarom hou ik zo van dit evenement.

In de komende 15 minuten ga je mij beter leren kennen. Ik neem je de komende tijd mee in de aanloop van mijn vierde Dakar rally in Saudi Arabië.

En natuurlijk ook weer veilig mee naar huis.

Als vader ben je altijd bewust van de gevaren van een race maar daar is tijdens een race geen tijd voor. Dan ligt de focus op het kwalitatief het goed uitrijden van de proef.

Hoe gaan jullie om met de afweging tussen liefde voor het werk(de sport) en het thuisfront?

Paul Follow @dakarteamspierings and Checkout my team and sponsors.

Jopa Racing Products Daklapack Europe #jcstraaltechniek YSS Suspension EuropeToyota Nederland Louwman Exclusive DVC Beregening BV #leeuwopleidingentrainingscentrum HGS Exhaust Systems Van Lijssel Transport MXDesigns Sidi Sport Hastenberg Racing Hans Laurense Olight Benelux Leatherman Mark Legierse Twin Air High Performance Airfilter Products Evers Reclame #robvanvegchelplantenkwekerij Van Boekel Groep airohelmet_racing Macna Tom Holding BV Mutsaars Bikes #schijfrally Almbouw en Onderhoud B.V. muchachomalo Office #chemtechnieknederland Repro XL Furygan

#dakar #dakar2021 #dakarrally

#sidi #jopa #reproxl #leatherman #hgsexhaust #mxdesign

#hastenbergracing #oakley #ysssuspension #twinair #macnaridinggear #mutsaarsbikes #muchachomalo #airoh #furyganofficiel #rtlgp www.rallyzone.cz #rtlgpdakar RTL GP Motocrossplanet Newsportal #motocrossplanet @bikerchicksgram

0

Start typing and press Enter to search