Nieuwsupdate Dakarteam Spierings

De afgelopen tijd is ook Dakar Team Spierings druk bezig geweest met de voorbereidingen . Menig avond is er tot 2 of 3 uur doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen en afgelopen maandag was het dan zo ver, de “Buggy One” van Paul Spierings is helemaal klaar om op de boot te gaan.
“Het is mijn eerste buggy”, vertelt Paul. “Iedereen is natuurlijk van mij gewend dat ik op de motor zit, maar dat is nu dus niet zo. En aangezien dit dus m’n eerste is noemen we ‘m “De Buggy One”

De 1200 km rit van Sint-Michielsgestel naar Marseille verliep goed. “We hebben onderweg wat sneeuw onderweg, maar alles verliep lekker vlot. We kwamen hier ongeveer als laatste aan”, vertelt Paul “en als je dit dan allemaal zo weer bij elkaar ziet staan, begin het echt te kriebelen. We hebben met het Team hier zo ontzettend hard gewerkt.”

Hij lacht terwijl hij om zich heen kijkt “Echt mooi!” zegt hij “Nog één maandje! We zijn er klaar voor”

MPM International Oil Company B.V.

0

Start typing and press Enter to search